Esther te Riele uw oefentherapeut

In 1986 heb ik de opleiding voor Oefentherapie Mensendieck afgerond en heb ik 15 jaar als oefentherapeut in een particuliere praktijk in Amsterdam gewerkt. De praktijk voor oefentherapie Mensendieck in Son heb ik in 2003 geopend. Ik heb jarenlange ervaring in het behandelen van mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Te denken valt aan lage rugklachten, nek-, schouder- en hoofdpijnklachten, klachten rondom de zwangerschap, kinderen met een slechte houding met als gevolg pijnklachten, arbeidsgerelateerde klachten en chronische pijnklachten.

Als u een afspraak maakt volgt er een intakegesprek en een onderzoek. Hierdoor kan ik een goed beeld krijgen wat de mogelijke oorzaak van uw klacht is in relatie tot uw dagelijkse belasting en gebruik van uw lichaam. In overleg met u stel ik een behandelplan op, rekening houdend met uw persoonlijke situatie en mogelijkheden. Door specifieke oefeningen, maar ook door het analyseren en corrigeren van dagelijkse handelingen, krijgt u weer beter grip op uw lichaam en kunnen klachten verminderen en/of verdwijnen.

Ik ben aangesloten bij de socm, een samenwerkingsverband van oefentherapeuten in de regio Eindhoven en omgeving, en ik ben slaapoefentherapeut. Tenslotte voldoe ik aan alle criteria van het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit register toetst of een paramedicus voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep.  Patiënten, zorgverzekeraars en werkgevers kunnen de registers raadplegen om te zien of een paramedicus is vermeld in het Kwaliteitsregister.

Voor meer informatie kunt u klikken op de links onderaan de pagina.